Archives

Cabinet stomatologic


Cabinet stomatologic București, Calea Plevnei 137C, Sector 6.

ABC Medical Clinic este un cabinet stomatologic cochet, care vă întâmpină cu un aer cald și plin de încredere: ambient plăcut, aparatură modernă și un colectiv tânăr ce știe să aprecieze efortul Dumneavoastră de a trece pragul unui cabinet de medicină dentară.

ABC Medical Clinic oferă servicii și tratamente dentare pentru întreaga familie – copii, adulți, seniori, respectând standardele europene de calitate și de sterilizare.
Punem mare accent pe educarea pacienților în ceea ce constă prevenirea și tratarea afecțiunilor stomatologice, construind astfel o relaţie stransă între medic și pacient.
Siguranța și confortul pacienților sunt lucruri importante în menținerea unei relații de lungă durată, asigurând un climat de încredere între echipa noastră și cei ce ne onorează folosind cu încredere serviciile cabinetului nostru.

Cabinetul stomatologic ABC Medical Clinic beneficiază de aparat de sterilizare de tip Autoclav clasa B. Sterilizarea se face prin împachetarea individuală a instrumentarului, în pungi special concepute.
Etichetarea și depozitarea instrumentarului steril se face în spații special amenajate și se utilizează echipamente și consumabile de unică folosință.
Dezinfectarea instrumentarului folosit se face cu soluții în conformitate cu normele europene și de către personal calificat.

Vă invităm să uitați de frica de dentist și să zâmbiți din nou!

Nu ezitați să ne contactați și să ne vizitați cabinetul stomatologic:
Calea Plevnei 137C
Etaj 1, cabinet 35
Telefon 0724.668.488

Funcționăm în cadrul Spitalului Saint Lukas.

 

 

 

P.S. – Copiii cuminți primesc diplome!

error: Content is protected!!